Info


Willimiehet on ryhmä SaiPan kannattajia, jotka haluavat tukea joukkuettaan näkymällä ja kuulumalla katsomoissa. SaiPan kannattajia ryhmän jäsenet ovat olleet syntymästään asti mutta keskieurooppalaisen kannatuskulttuurin rantautuminen Suomeen on yhdistänyt tämän SaiPan fanien kiihkeimmän osan. Vuonna 2007 ryhmän nimi vakiintui ja sillä kunnioitetaan Lappeenrannan vaakunasta löytyvää willimiestä.

Willimiehiin ei voi liittyä muuten, kuin osoittamalla asenteella ja teoilla kuuluvan osaksi meitä.

Emme ole nk. ultras -järjestö, vaikka joitakin samoja piirteitä toiminnastamme saattaakin löytää. Pyrimme toteuttamaan näyttäviä tifoja, laulamme katsomossa ja kannustamme SaiPaa intohimoisesti.

Sanoudumme irti kaikenlaisesta vihanpidosta muita kannattajaryhmiä kohtaan, käyttäydymme vieraspeleissä asiallisesti, emmekä hyväksy minkäänlaista väkivaltaista käytöstä.

Toivomme, että eteläkarjalainen kiekkoyleisö hyväksyy tavoitteemme elävöittää Kisapuiston katsomotoimintaa. Haaveissa on se päivä, kun täysi seisomakatsomo laulaa vastustajan joukkueen ja fanit suohon mutta olemme realisteja. Pyrimme voittamaan ennakkoluulot kannattaja kerrallaan.

Ennen kaikkea elämme SaiPan tukena kohdusta hautaan, sillä suonissamme virtaa keltamusta veri.

 

"Keltamustia me ollaan joka ainoa. Aina tukena, ei SaiPaa hylätä me koskaan!"