Willimiehet vastaavat huutoon

10.12.2010
Jokin aika sitten varmistui, että Scott Barneylle ei tulla saamaan korvaajaa. Toimisto tulee kuitenkin säästymään jopa SM-liigan turvallisuuspäällikön pelkäämiltä herjaavilta banderolleilta, sillä johto onnistui vetämään melkoisen jokerikortin hihastaan.

Richard Lintner ja Brian Salcido liittyivät joukkueen vahvuuteen. Salcido on paukuttanut parhaimmillaan AHL:ssa todella kovia tehoja, joten potentiaalia löytyy. Jo yksin Salcido olisi auttanut merkittävästi meidän rampaa ja kokematonta puolustusta sekä tuonut uskottavuutta mutta saimme hänen lisäksi vielä herra Lintnerin.

33-vuotias MM- ja olympiaedustuksia kerännyt, KHL- ja NHL-pelejä tahkonnut rautainen ammattilainen. Meillä. Lappeenrannassa. SaiPan paidassa. Tässä vaiheessa voi nostella hattua päästä ja luoda hyväksyviä katseita toimiston suuntaan. Tälläisillä meriiteillä varustettuja miehiä ei olla viime vuosina - jos koskaan - meidän väreissä nähty.

Kauteen lähdettiin reilulla pelaajabudjetin korotuksella. Tuli loukkaantumisia. Meidän rajallisilla resursseilla olemme saaneet joukkueeseen hyviä miehiä apuun mutta puolustus jäi kuitenkin vaille huomiota. Tuli hätä. Pakkia ei kuulunut. Todettiin, että tämä kausi on sitten tässä. Saimme kuitenkin lopulta lukea hienoja uutisia. Saimme pakin. Saimme toisenkin. Nyt ainakin yritetään. Se on helvetin hienoa.

Maalinteko ei edelleenkään ole helppoa. Meillä on Dale ja sitten meillä on... Meillä on nyt kuitenkin paremmat edellytykset pitää oma pää puhtaana. Kysykää Keski-Suomesta, mikä merkitys pitävällä puolustuksella on joukkueen menestykselle. Meillä on nyt ylivoiman viivamiehiksi maailmanluokan osaamista. Kysykää Sihvoselta miten tärkeä osa peliä ylivoima on.

Willimiehet vastaavat toimiston asettamaan haasteeseen. Tulemme olemaan paikalla jokaisessa jäljellä olevassa kotipelissä. Tulemme kannustamaan omiamme jälleen mahdollisimman äänekkäästi. Scott Barneyn tapaus ei unohdu, mutta on myös pystyttävä katsottamaan eteenpäin. Toivomme, että sinäkin löydät tiesi Kisapuistoon ja ehkä otat mukaan kaverisikin.

Toivomme, että jotkut teistä löytävät tiensä kaiteelle asti, osallistuvat kannustamiseen ja ovat mukana sen kadonneen tunnelman luomisessa.

Pallo on nyt meillä. Näytetään toimistolle, että panostukset joukkueeseen eivät ole olleet turhia. Näytetään joukkueelle, että me uskomme edelleen heihin.

2015
#KSFSK
Yhdessä tätä hommaa tehdään
2014
Vaihtoehto läpsyttimille?
"Only" ice hockey
Missä olit kun...
Are you ready Europe?
2013
Avoimen liigan puolesta
Sisältöä!
Meidän jengi
Kaiteella: Jani Nieminen
Hävettääkö, Eero Tuominen?
Kiitos Hattu
Invaasio 2012
2012
Kannattajissa on eroja
Toimittajantyön sietämätön vaikeus
Keltamusta syksy
#OurBoySals
@Lahti 06102012
Tänään on se päivä
Taking it to the streets
Kun scene itseään jalkaan ampui
Kiitos ja onnea, Atu!
Laulutreenit
Tikulla silmään!
2011
Willimiehet + analyysi = match made in heaven
Welcome back Richard!
Joko sinä luovutit?
Fanikatsomot taas tulimerenä!
Yle Etelä-Karjala harjoittelee paskaa uutisointia
Palaa vai eikö palaa - siinäpä kysymys
Lahdessa käytiin toistamiseenkin...
2010
Willimiehet vastaavat huutoon
Scott Barneyn kirje SaiPan kannattajille
Ainoa oikea vaihtoehto?
Lahti haltuun - osa yksi
Jyväskylä - kulttuurin kehto
Willimiehet nyt netissä!