Yhdessä tätä hommaa tehdään

11.02.2015

"Tälläsenä päivänä, tänään esimerkiks SaiPa taisteli ja toi yleisö mikä meillä oli tänään täällä Lappeenrannasta ni oon tosi ylpee ja on hienoo olla SaiPan valmentaja ja sanoin sen joukkueellekin tuossa pelin jälkeen. Yhdessä tätä hommaa tehdään. Musta oli upeeta, et vaikka meil oli kolme tappioo, heikkoja pelejä ni silti tuki takana alusta loppuun.

Siitä suuri kiitos."

- Ari-Pekka Selin 13.12.2008 pelatun Pelicans-SaiPa ottelun jälkeen.

Kun syksyllä 2007 maalasimme ensimmäistä WM07 banderollia, oli Ari-Pekka Selin ollut osa organisaatioamme jo kaksi vuotta. Identiteettimme ja arvomaailmamme peruskivi muurattiin kausina jolloin hänen johdolla koimme valitettavan katkeria pettymyksiä vuodesta toiseen. Raskaita aikoja, jolloin oli tavallista, että meiltä pyydettiin näkyviä epäluottamuslauseita valmennusta kohtaan. Seisoimme kuitenkin valmentajamme takana. Tunsimme Atun. Käsi saattoi olla pikkutakin taskussa, toinen rennosti pleksin päällä mutta rinnassa paloi tuli. Tämä tuli antoi kaikkensa seuramme puolesta. Tämän enempää emme voi vaatia keneltäkään.

Willimiesten lyhyt historia peilaa lähes täydellisesti seuramme vuosia Atun komennossa. Asetettua päämäärää kohti on edetty määrätietoisesti, joka kausi pieniä kehitysaskelia ottaen. Willimiehen päästä on muodostunut jo nyt symboli, johon yhdistetään sekä äänekäs kannustus kuin myös rakkaus kotiseutua kohtaan. Symboli, jota täysin toimintamme ulkopuolella olevat SaiPan kannattajat ovat useaan otteeseen tatuoineet ihollensa. Kiitämme nöyrästi näistä luottamuksen osoituksista.

Suunnittelemamme uusi huivi on siis sekä kunnianosoitus Ari-Pekka Selinin tekemää työtä kohtaan mutta myös kiitos koko keltamustalle yhteisölle siitä, että olette aidosti ottaneet omaksenne Kisapuistoon tuomamme värikkään ja vivahteikkaan tavan kannustaa joukkuettamme. Hetki, jolloin kauden 2013-14 pudotuspeleissä huivin toiselle puolelle ikuistetun kannatuslaulun sanoja alkoi kuulua äänekkäästi laulettuna istumakatsomosta, on piirtynyt mieliimme lähtemättömästi.

Huivin hinta on 10€ mutta enemmänkin voit halutessasi maksaa. Jokaisen huivien myynnillä kertyvän euron tulemme käyttämään keltamustan kannattajayhteisön hyväksi tavalla tai toisella. Huivia on saatavilla kotiotteluiden aikana seisomakatsomon Kaiteelta ja tiedustelut muista toimitustavoista pyydämme lähettämään sähköpostilla osoitteeseen willimiehet@gmail.com.

Muistakaa, tää ei ole siun tai miun joukkue,

TÄÄ ON MEIDÄN JOUKKUE! 

(Klikkaamalla kuva suuremmaksi)

Kuva: Hannu Rissanen

2015
#KSFSK
Yhdessä tätä hommaa tehdään
2014
Vaihtoehto läpsyttimille?
"Only" ice hockey
Missä olit kun...
Are you ready Europe?
2013
Avoimen liigan puolesta
Sisältöä!
Meidän jengi
Kaiteella: Jani Nieminen
Hävettääkö, Eero Tuominen?
Kiitos Hattu
Invaasio 2012
2012
Kannattajissa on eroja
Toimittajantyön sietämätön vaikeus
Keltamusta syksy
#OurBoySals
@Lahti 06102012
Tänään on se päivä
Taking it to the streets
Kun scene itseään jalkaan ampui
Kiitos ja onnea, Atu!
Laulutreenit
Tikulla silmään!
2011
Willimiehet + analyysi = match made in heaven
Welcome back Richard!
Joko sinä luovutit?
Fanikatsomot taas tulimerenä!
Yle Etelä-Karjala harjoittelee paskaa uutisointia
Palaa vai eikö palaa - siinäpä kysymys
Lahdessa käytiin toistamiseenkin...
2010
Willimiehet vastaavat huutoon
Scott Barneyn kirje SaiPan kannattajille
Ainoa oikea vaihtoehto?
Lahti haltuun - osa yksi
Jyväskylä - kulttuurin kehto
Willimiehet nyt netissä!